סושי טבעוני מבית פרשוק – מתכון מנצח
המרכיבים:
250 גרם אורז לסושי
רוטב סויה
אופן ההכנה:
- שוטפים ומסננים מראש 250 גרם של אורז לסושי. מניחים לאורז להתייבש כשעה.
- מוסיפים את האורז למחבת קרה, עם 350 מ”ל של מים- ומרתיחים את האורז לחום מקסימלי.
- לאחר מכן, ננמיך לאש בינונית ונבשל את האורז כרבע שעה.
- כשהאורז מוכן, ניתן להוסיף מעט רוטב סויה – לצבע וטעם נהדר.
- נחתוך מלפפון ארוך לפרוסות דקות ושטוחות – אנחנו בעצם נשתמש במלפפון במקום באצות!
- נחתוך את שאר הירקות הטריים, ממש כמו בסרטון.
- מניחים את האורז והירקות על המלפפון. מגלגלים, מגישים, נהנים ובתיאבון!
סושי טבעוני שאי-אפשר לעמוד בפניו, מוזמנים לעקוב אחר הסרטון שלנו:
מבצע
כ-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+