סלט פרשוק – בצלצלי שאלוט מקורמלים ומלא ירוקים
המרכיבים:
סוכר
שעועית
תערובות גרעינים קלויים לסלט
אופן ההכנה:
- מקלפים וחותכים בצלצלי שאלוט לרצועות בעובי בינוני.
- חותכים גזרים טריים ובריאים לפרוסות עגולות קטנות.
- מקרמלים את הבצלצלים ואת הגזרים במחבת עם מעט סוכר.
- מניחים בקערה תערובת עלים ירוקים לסלט וסוחטים מעליה מעט לימון טרי.
- מוסיפים מעט מלח ומערבבים היטב.
- מסדרים יפה בקערה: תערובת עלים מתובלים, שעועית מבושלת, בצלצלי שאלוט, גזרים ותערובת גרעינים קלויים לסלט. בתאבון!
סלט עשיר ובריא במינימום מאמץ, זה הזמן לעקוב אחר הסרטון שלנו:
₪ 11.90
יחידת מידה: מארז
חמציץ, חרדל ומיזונה - ממשק ירוקל'ה - עשוי להשתנות לפי העונה
לא במלאימבצע
כ-8 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+