סטייק חצילים 2.0: בסגנון פרשוק
המרכיבים:
רוטב סויה
כמון
פפריקה
אופן ההכנה:
- חותכים חצילים לפרוסות עבות – ממש כמו בסרטון, ממליחים, מכסים וממתינים כשעה.
- בינתיים מתחילים בהכנת המרינדה: בצלצלי שאלוט חתוכים לקוביות קטנות, רוטב סויה, כמון ופפריקה – מעורבבים היטב.
- יוצרים חתכים קטנטנים בחצילים כדי שהמרינדה תיספג היטב. טובלים את החצילים במרינדה, מניחים במחבת, ואפילו ניתן להוסיף עוד קצת מרינדה מעל!
- מטגנים עד למרקם המושלם – וסטייק החצילים מוכן! בתיאבון.
סטייק חצילים בסגנון פרשוק – עם סרטון ההכנה המפורט שלנו, כל אחד יכול:
מבצע
כ-3 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-2 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+