אם יש משהו שאנחנו אוהבים – זו יצירתיות עם חומרי הגלם המיוחדים שלנו. הרי מה יותר טוב מלקחת ירק איכותי, ולעשות ממנו מעל ומעבר? תודות לחיים יוסף, אנחנו משתפים איתכם מתכון מיוחד לפסטה זוקיני, טעימה ובריאה.
הקדמה קלה – פסטה זוקיני
את הפסטה הזו אני מכין בעזרת מכשיר ייעודי לכך, מכשיר שניתן למצוא בחניות מתמחות בצרכי מטבח ודברים לבית, אפשר לעשות את זה עם ירקות שונים אבל הכי מוצלח יצא לי עם הזוקיני. כמו כן, אפשר לחתוך לאורך רצועות דקות עם קולפן או מעבד מזון.
מצרכים ומרכיבים:
- 3 זוקיני גדולים.
- 10 עגבניות שרי צהובות חצויות.
- 2 שיני שום פרוסות דק.
- קרנצ’ – אני השתמשתי בגרעיני חמנייה, אבל אפשר במה שאוהבים.
- שמן זית, לפי המחבת.
- גבינה קשה.
אופן ההכנה שלי:
- תחילה, צרבתי במחבת עם שמן זית את השום.
- לפני שהשום משחים הוספתי את עגבניות השרי ל-3-4 דק’ על חום גבוה ו-2-3 דק’ לבישול על חום נמוך.
- ברגע שהעגבניות ‘מבקשות’ אני מוסיף את ה״פסטה״ זוקיני שהכנתי קודם לכן, לכמה הקפצות.
- מתבל במלח, פלפל וכל מה שאוהבים.
- לבסוף, מעביר לצלחת – מוסיף גרעינים ומגרד גבינה מעל – לטעם ולהגשה.
בתיאבון!
מבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-5 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+