פסטו זה ממרח מפנק, שמתאים וכיף לשלב בהרבה דברים. הוא טעים במיוחד עם חומרי גלם טבעיים וטריים. תודות לחיים יוסף, קבלו מתכון קליל לפסטו הכי טעים שיש.
בבית שלנו הפסטה המועדפת היא פסטה פסטו – את הפסטו הזה במתכון כדאי ולגמרי אפשר למרוח על פרוסה טרייה של לחם או להוסיף כפית ממנו לרוטב של סלט – הרי בסופו של דבר מדובר בממרח טרי וטעים מאוד.
בבית שלנו הפסטה המועדפת היא פסטה פסטו – את הפסטו הזה במתכון כדאי ולגמרי אפשר למרוח על פרוסה טרייה של לחם או להוסיף כפית ממנו לרוטב של סלט – הרי בסופו של דבר מדובר בממרח טרי וטעים מאוד.
מצרכים ומרכיבים:
- 200 גרם בזיליקום בלי הגבעולים, נקי ושטוף.
- 100 גרם קשיו טבעי לא קלוי.
- 10 גרם מלח – או כמה שאוהבים.
- 15 גרם שמן.
- על אותם יחסים אפשר להגדיל כמויות.
אופן ההכנה:
במעבד מזון אני שם קודם את העלים, טוחן 10 שניות עוצר ומוסיף את הקשיו.
טוחנים כחצי דקה, עוצרים ובודקים שהחומרים נטחנים באופן אחיד.
מוסיפים את המלח ואז את השמן ב2-3 חלקים – לא הכל יחד על מנת לאפשר לשמן להטמע בתערובת.
עוצרים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
יש לאחסן בצנצנות ולשים שכבה יפה של שמן זית למעלה, על מנת לאטום את התחמצנות הפסטו וכך הממרח י שיאטום את התחמצנות הפסטו, זה מחזיק יפה במקרר.
₪ 35.00
יחידת מידה: יחידה
שמן זית מובחר, בעל טעמים עשירים וארומה משובחת
לא במלאי