תפוחי אדמה מזן ראטה הם מיוחדים, והם האהובים על שפים בכל העולם. כמובן שגם אותם ניתן למצוא אצלנו באתר, בטריות ובאיכות שלא ניתן למצוא בכל מקום! עם צבע לבן וצורה מוארכת, ובשר בגוון צהבהב – בטעמים וארומה אגוזיים או כאלו שמזכירים ערמונים.
תודות לענת ביטון המוכשרת – קבלו מתכון שאפשר להכין בקלות – תפוחי אדמה עד הבית, ולתנור! רוצים עוד מתכונים שווים? עקבו אחריה באינסטגרם anat_elisha_kitchen .
תפוחי אדמה מזן ראטה בתנור – מצרכים ומרכיבים
אופן ההכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך ומסננים מהנוזלים.
- מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בעזרת כוס מועכים את תפוחי האדמה.
- מזליפים שמן זית בנדיבות מעל תפוחי האדמה, מפזרים מלח גס וטימין.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות טורבו – אופים עד הזהבה עמוקה.
- (כמובן שניתן להוסיף כל תבלין או עשבי תיבול שאוהבים, יש לנו מארז בשבילכם באתר – לחיצה מהירה ואתם שם!)
בתיאבון!
פרשוק
₪ 11.90
יחידת מידה: מארז
אורגנו, טימין ובזיליקום - ממשק ירוקל'ה - עשוי להשתנות לפי העונה
לא במלאי