בינינו, אין כמו ירקות אפויים. זו ארוחה חמה, או תוספת לארוחה, או נשנוש – או מה שבא לכם עם זה. כשמקבלים חומרי גלם כל כך טובים כמו שיש אצלנו בפרשוק – אין פלא שמנה כל-כך בסיסית תהיה כזאת טובה.
את דר שכתב את המתכון וצילם את התמונות המגרות שווה להכיר – הוא כבר הבין ועכשיו מעביר הלאה, שכדי לחיות אורח חיים בריא… לא צריך להתפשר! אפשר לאכול טעים ומגרה, בדיוק כמו המתכון הקצר הזה שנשתף. רוצים לראות עוד ממנו? טיפים, מתכונים, ועוד? לחצו כאן – www.darhealthway.com
רכיבים ומרכיבים:
- כל ירק שתבחרו מהאתר ובא לכם לאפות – ידעתם שאפשר להזמין באפליקציה? 🙂
- שמן זית.
- מלח גס.
- אבקת צ’ילי.
- לא חייבים אבל טעים: שום גבישי / אבקת שום.
איך מכינים?
פשוט מאוד – חותכים את הירקות לגדלים שרוצים, מזלפים שמן זית, מלח גס ואבקת צ’ילי – וזהו! לתנור בחום עליון ותחתון של 230 מעלות, למשך כ-40 דקות או עד שהירקות מתרככים.
בתיאבון!